عکس کیست مویی و درد کمر
مشاهده مطلب کامل در ایران فور فان
یکی از عارضه های رایج در ناحیه نشیمنگاه بیماری کیست مویی است. جالب است بدانید اکثر افرادی که با این بیماری آشنایی ندارند، ممکن است آن را یه توده مویی ساده بدانند که با دارو برطرف می شود. در صورتی که اصلا اینطور نبوده و اگر با راه های پزشکی از بین نرود، میتواند برای فرد مشکل ساز باشد.
یکی از مهم اقداماتی که فرد باید پس از درگیر شدن با این بیماری انجام دهد، مراجعه به یک متخصص خوب و کاربلد است. در کلینیک اچ پی وی می توانید نزد بهترین دکتر کیست مویی در تهران؛ متخصص علیرضا زارعی طی کمتر از نیم ساعت درمان شوید.
بیماری کیست مویی چیست؟
بیماری سینوس پیلونیدال یا کیست مویی وضعیتی است که عمدتاً نوجوانان و جوانان را تحت تأثیر قرار می دهد. سینوس پیلونیدال سوراخ کوچکی است که به دلیل رشد غیر طبیعی موهای زائد بدن در زیر پوست بالای باسن ایجاد شده و به مرور زمان راه خود را به سطح پوست باز می کند. در برخی از افراد ممکن است بیش از یک سینوس ایجاد شود که این اتفاق کاملا طبیعی است.
این کیست ها می توانند از زیر پوست به یکدیگر متصل شوند که شما قادر به دیدن آنها نیستید و تنها زمانی متوجه می شوید که کیست عفونی شده باشد.
علت کیست مویی کمر چیست؟
علت دقیق بیماری سینوس پیلونیدال هنوز مشخص نیست ولی راه های زیادی وجود دارند که این وضعیت ممکن است رخ دهد. سینوس پیلونیدال معمولاً در اثر رشد غیر طبیعی موهای زائد و فشار دادن آنها به داخل پوست ایجاد می شود. فولیکول های مو سوراخ های کوچکی هستند که هر مو را داخل پوست نگه می دارند. فشار و اصطکاک روی فولیکولهای مو میتواند فولیکولها را به حرکت درآورده و باعث رشد آنها به داخل پوست شود. این عارضه معمولاً تا سن بلوغ که رشد مو و تولید چربی در پوست افزایش مییابد مشکلی ایجاد نمیکند.
علائم و نشانه های بیماری
در بعضی از مواقع ممکن است سینوس پیلونیدال داشته باشید ولی علائم قابل توجهی نداشته باشید. با این حال، در بسیاری از موارد امکان عفونی شدن کیست وجود دارد. اگر سینوس عفونی شود، پس از آن معمولا آبسه ایجاد می شود. آبسه مجموعه ای از چرک است که در داخل و اطراف کیست مویی ایجاد می شود. علائم سینوس پیلونیدال عفونی عبارتند از:
- درد مکرر
- قرمز شدن پوست
- تب
- تخلیه خون یا چرک از کیست
- یک توده حساس زیر پوست، معمولا در نزدیکی دنبالچه
ممکن است این علائم به سرعت ایجاد شوند و بدون درمان احتمالا بدتر می شوند. درد در ناحیه ای که می نشینید یا بلند می شوید به مراتب شدیدتر است.
نشانه های کیست مویی یا سینوس پیلونیدال
برای تشخیص دقیق کیست مویی به کدام دکتر باید مراجعه کرد؟
اگر شما هم یکی از افرادی هستید که سوال های زیر را دارید:
- بهترین جراح کیست مویی برای درمان با لیزر کیست؟
- برای کیست مویی به چه متخصصی مراجعه کنیم ؟
و اگر کسی هستید که از عمل جراحی سنتی به روش باز یا بسته هراس دارد و به این دلیل اقدام به درمان نمی کند، توصیه می کنیم هرچه سریعتر برای درمان کیست مویی با لیزر اقدام کنید و برای همیشه از این توده چرکی خلاص بشید. برای درمان سینوس پیلونیدال با لیزر کلینیک اچ پی وی می تواند یکی از گزینه های انتخابی شما باشد که منحصرا به درمان بیماری های نشیمنگاهی می پردازد.
عوامل خطر
بیماری پیلونیدال مردان را بیشتر از زنان درگیر می کند و معمولاً در سنین ۱۳ تا ۲۶ سالگی رخ می دهد. موارد زیر برای افزایش خطر ابتلا به بیماری پیلونیدال شناخته شده است:
- یک یا چند نفر از اعضای خانواده این بیماری را داشته باشند.
- تعداد زیادی از موی بدن سینوس را احاطه کرده باشند.
- موهای بدن فرد درشت یا مجعد باشند.
- یک شکاف عمیق گلوتئال (ترک عمیق در باسن) وجود داشته باشد.
- بیش از شش ساعت در روز صرف نشستن می شود.
- آسیب وارد شدن به ناحیه کمر که از قبل جراحی شده یا آسیب دیده است.
- بهداشت ضعیف بدن.
- اضافه وزن مزمن.
روشهای درمان سینوس مویی (کیست پیلونیدال)
برای جلوگیری از عفونی شدن سینوس پیلونیدال، تمیز و خشک نگه داشتن ناحیه تا حد امکان بسیار مهم است. مو و پرز می تواند در بین شکاف باسن جمع شود. همچنین هر روز حمام کنید، مطمئن شوید که این ناحیه را به خوبی بشویید و خشک کنید تا از عفونت جلوگیری کنید.
راه های مختلفی برای درمان بیماری سینوس پیلونیدال وجود دارد. پزشک معمولا روش های مختلف را نسبت به شرایط شما، پیش رویتان می گذارد و در مورد هر درمان با شما صحبت می کند. که گزینه ها شامل موارد زیر هستند:
درمان کیست مویی با لیزر و جراحی
عمل کیست مویی با لیزر به معنای استفاده از اشعه لیزر به جای تیغ جراحی است. محل عفونی با لیزر سوزانده، تخلیه شده و جوش می خورد. پس از درمان با لیزر معمولا امکان عود وجود ندارد و بیمار درد کمتری دارد. همچنین دوره نقاهت زودتر اتفاق می افتد.
ولی در روش عمل جراحی از تیغ جراحی استفاده می شود و محلی که برش خورده و تخلیه شده، یا بخیه زده می شود یا باز گذاشته می شود که خود به خود ترمیم شود.
:: برچسبها:
کیست مویی ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1