نوشته شده توسط : jody


درد کلیه بر اثر عفونت کلیه یا آسیب رسیدن به آن ایجاد می‌شود. کلیه ها در پشت بدن و بالای کمر (درست پایین دنده ها) قرار گرفته‌اند. اما چطور بفهمیم که درد این قسمت واقعاً مربوط به کلیه هاست؟ روش قطعی برای این کار وجود ندارد، اما با بررسی برخی علائم و انجام برخی آزمایش‌ها می توان فهمید که این درد مربوط به کلیه هاست یا نه.

احساس درد شدید در قسمت بالای کمر و درد در یک طرف خصوصاً اگر با تب و مشکلات ادراری همراه باشد، می تواند نشان دهنده درد واقعی کلیه ها باشد.
این درد می تواند در اثر عفونت کلیه ها (پیلونفریت) ایجاد گردد.

سنگ کلیه نیز باعث بروز درد در ناحیه کلیه می شود. حرکت سنگ در کلیه باعث ایجاد درد می گردد. وقتی سنگ کلیه شروع به حرکت می‌کند و از قسمت میزنای (حالب) عبور می کند و به سمت مثانه می رود، دردهای شدید و متناوبی را ایجاد می نماید که پزشکان آن را قولنج کلیوی یا قولنج میزنای می گویند.

شب‌ادراری بیش از یک بار در طی خواب شبانه یکی از علائم بیماریهای کلیوی است

دلایل ایجاد درد کلیه

1- آترواسلکروز (قطع جریان خون در کلیه‌ها)


2- خونریزی کلیه 


3- کلیه نعل اسبی 

4- هیدرونفروز (ورم کلیه)

5- سرطان کلیه (یا تومور کلیه) 

6- عفونت کلیه (پیلونفریت)

 

منبع: https://www.asriran.com



:: برچسب‌ها: کلیه درد , درد کلیه , عفونت کلیه ,
:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

کرون یکی از بیماری‌های التهابی روده است که باعث آسیب‌هایی در دیواره‌ی روده می‌شود. این بیماری مزمن است و معمولاً در دو دوره‌ی سنی بیشتر بروز میکند؛ بین 10 تا 30 سال و دیگری حدود 60 سالگی و بعد از آن است.بیماری کرون می‌تواند دارای علائمی باشد که در تمام عمر می‌آیند و می‌روند.

در این بیماری مبتلا شدن هر قسمت از گوارش یحتمل است  و معمولا التهاب تمام ضخامت جداره روده را درگیر می‌کند و می‌تواند سبب ایجاد آبسه، فیستول یا تنگی در روده شود. این آسیب‌های التهابی بصورت بخش بخش، دیواره‌ی روده را درگیر می‌کند و التهاب و ضایعات در دیواره پیوسته نیست، بلکه به بیانی لکه لکه است.

  

غذاهای مفید برای بیماری کرون, علایم اولیه بیماری کرون

بیماری کرون در افرادی که یکی از اعضای خانواده شان به این بیماری مبتلا است، شایعتر است.

دلایل بیماری کرون:

علت اصلی این بیماری همچنان ناشناخته است. در گذشته به نظر می رسید رژیم غذایی و استرس یکی از علل بروز بیماری باشند اما اکنون پزشکان می‌دانند که این دو عامل، باعث تشدید بیماری می‌شوند اما علت بیماری نیستند. دلایل دیگری مثل وراثت و نقص سیستم ایمنی احتمالاً در بروز بیماری نقش دارند.

ممکن است یک باکتری و ویروس آغاز کننده بیماری باشد. زمانی که سیستم ایمنی سعی در مقابله با میکرو ارگانیسم مهاجم دارد، یک پاسخ غیرطبیعی از سیستم ایمنی باعث حمله به سلولهای دستگاه گوارش و ایجاد علایم شود.

 

www.beytoote.com

 



:: برچسب‌ها: کرون , بیماری کرون , علت کرون , التهاب روده ,
:: بازدید از این مطلب : 354
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody
خارش مقعد یک تحریک است که در صورت حاد شدن میتواند  کیفیت زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد. به دلیل احساس نارضایتی و ناخوشایندی که به شما متحمل میکند.
بنابراین هنگامیکه که شما در این موقعیت هستید چه باید بکنید؟ تسکین دادن تحریک خارش، عوض شدن چهره شما یا نادیده گرفتن تقاضای بدن شما به خارش انتخاب سختی خواهد بود ؛ حالا،بیایید آن هارا بررسی کنیم.خارش مقعد
خارش مقعد

دلایل خارش مقعد

خارش مقعد برای همه افراد در هر سنی اتفاق می‌افتد، اما دلیل این اتفاق چیست؟
  1. تحریک شدن پوست به دلیل استفاده از برخی شوینده‌ها
  2. التهابات پوستی
  3. اختلالات مربوط به روده و مقعد
  4. زخم عمیق مقعدی
  5. بیماری بواسیر(هموروئید) 
  6. بیماری‌های عفونی جنسی و انگلی
  7. بیماری های دیگر مانند؛ زردی،تیروئید،دیابت و بیماری التهاب روده
  8. غذاهایی تند و فلفل

 

http://namnak.com



:: برچسب‌ها: خارش مقعد ,
:: بازدید از این مطلب : 344
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

 

شقاق یا فیشر مقعدی به عنوان یک پارگی یا ترک کوچک شناخته می‌شود که در اطراف مقعد ایجاد می‌شود. این ترک یا پارگی می‌تواند منجر به درد و خونریزی شدید در طول یا بعد از حرکات روده شود.

شقاق مقعدی به مرور زمان به اندازه‌ای عمیق می‌شود که بافت عضلانی زیر این ناحیه آشکار می‌شود. وجود این مشکل ممکن است به علت وجود فشار در حرکات روده، زایمان یا حتی طولانی شدن اسهال یا یبوست باشد. مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده، نشان داد که IBD (بیماری التهابی روده)، سرطان یا عفونت از علل عمده‌ی بروز شقاق مقعدی هستند.

شقاق مقعدی ممکن است در هر سنی فرد را مبتلا کند اما به طور معمول در کودکان و نوزادان بیش‌تر رخ می‌دهد. در واقع، این مشکل جدی نیست و پارگی می‌تواند در برخی موارد بین ۴ تا ۶ هفته به خودی خود بهبود بیابد.

چه چیزی باعث بروز شقاق مقعدی می‌شود؟

افرادی که درحال‌حاضر مبتلا به یبوست هستند، در مقابل این اختلال آسیب‌پذیرتر هستند، زیرا مدفوع بزرگ و سخت ممکن است سبب بروز پارگی در اطراف مقعد شود.

علل دیگر بروز این مشکل عبارتند از اسهال مداوم، بیماری کرون، بیماری التهابی روده یا IBD،کولیت اولسروز یا زخمی، سفت شدن عضلات مقعد و گاهی اوقات برخی از عفونت‌های منتقله از راه رابطه‌ی جنسی مانند تبخال یا سیفلیس.

 

https://bazdeh.org



:: بازدید از این مطلب : 422
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 ارديبهشت 1398 | نظرات ()